El Centre de Tecnificació Esportiva de Ripoll, bones perspectives per l'estiu 2015


RIPOLL OMPLIRÀ DE NOU EL CENTRE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA L'ESTIU DEL 2015 AMB CAMPUS I ESTADES ESPORTIVES

 
Des de l'estiu del 2011 i cada any sucessiu el Centre de Tecnificació Esportiva de Ripoll, treballa per consolidar-se com un lloc referent de clubs i entitats esportives de Catalunya per a la realització d’estades de pre‐temporada, campus formatius i de perfeccionament i concentracions esportives. Al mateix temps, intenta complementat l’activitat esportiva, amb altres iniciatives amb repercussió social i econòmica positiva cap a la vila de Ripoll.

Ripoll, disposa al Centre de Tecnificació Esportiva d’unes instal·lacions de qualitat i un entorn incomparable, així com un equip tècnic amb experiència, que dóna suport a l’organització dels esdeveniments.

Després de la campanya de difussió i captació de possibles interessats que s'ha intensificat el darrer any, per aquest l’estiu de 2015, ja es tenen confirmades les següents estades :

 

 

Enguany hi ha confirmats tres nous campus, amb una nova oferta, en concret la natació sincronitzada i els esports de muntanya, i es preveu un increment del 40% del nombre de participants. D'altra banda, es important destacar que es repeteixen la majoria de campus anteriors i en molts d'ells s'augmenten els participants, senyal de la satisfacció assolida en les edicions anteriors per part dels organitzadors i participants.
Amb aquesta planificació, les instal·lacions esportives municipals tindran una ocupació màxima durant tot l'estiu.
En aquests moments, es continuen gestionant estades per la segona quinzena d'agost i primera de setembre; que són les que en aquests moments estan encara pendents de confirmació.